Rólam

frei-kitti

Frei Kitti vagyok. Gyerekkorom óta nagyon érdekel az önismeret, az alkotómunka és az írás különféle válfajai is. Az általam végzett munkákban, tanulmányaimban és a szabadidőmben is tükröződött mindhárom terület szeretete.

Diákként a családunk  vendéglátóipari vállalkozásában és diákmunkákban dolgoztam majd hat évet töltöttem a kereskedelem különféle, a kreativitáshoz és gyerekekhez kötődő szakágaiban időnként középvezetőként. Majd az első diplomát követően nyolc évet dolgoztam hazai nagyvállalatnál HR területen. Jelenleg a szolgáltató szektorban HR szakemberként dolgozom.

Tanulmányaim során többféle oklevél között HR szakos közgazdász és coach diplomákat szereztem, és folytattam rajzelemzési tanulmányokat is. Mégis azt gondolom, hogy a saját életutam tapasztalatai adták a legtöbbet az életemhez.

Szabadidőmben számtalan önfejlesztési módszert ismertem meg és alkalmaztam magamon, szenvedélyesen olvasok is ezekről. Mélységesen lenyűgöz az ember mentális-érzelmi-fizikai önfelfedezése, fejlődése és önalakítási képessége, az ezek támogatására alkalmazható eszközök és korrekciós lehetőségek. Az alkotómunkát is megelőzően ez az, ami a leginkább foglalkoztat. Jelenleg traumafeldolgozásról és ezzel az önmagunkban való megerősödésről tanulok, és gyakorló szülőket támogatok a gyerekek érzelmileg minél sérülésmentesebb nevelésében.

Az alkotómunka és a mozgás is mindig része volt az életemnek. Hiszen mind az alkotásban, mind a mozgásban megélhetjük a szabadságot, kapcsolódhatunk belső megérzéseinkhez (saját magunkhoz), gyakorolhatjuk intuícióink követését, felfedezhetjük újra a játék örömét. Ezeknek a készségeknek a mindennapi életünkbe történő integrálása pedig jelentősen megkönnyíti a kihívást jelentő élethelyzeteken való áthaladásunkat.

Írásaim megjelentek a Magyar Coachszemlében (cikk1, cikk2), az Énakadémia Magazinban és az Új Kezdet Magazinban is.