Rólam

frei-kitti

Frei Kitti vagyok. Gyerekkorom óta nagyon érdekel az önismeret, az alkotómunka és az írás különféle válfajai is. Az általam végzett munkákban, tanulmányaimban és a szabadidőmben is tükröződött mindhárom terület szeretete.

Diákként a családunk  vendéglátóipari vállalkozásában és diákmunkákban dolgoztam majd hat évet töltöttem a kereskedelem különféle, a kreativitáshoz és gyerekekhez aktívan kötődő szakágaiban időnként középvezetőként. Majd az első diplomát követően nyolc éve dolgozok hazai nagyvállalatnál HR területen.

Tanulmányaim során többféle oklevél között HR szakos közgazdász és coach diplomákat szereztem, és folytattam rajzelemzési tanulmányokat is. Mégis azt gondolom, hogy a saját életutam tapasztalatai adták a legtöbbet az életemhez.

Szabadidőmben számtalan önfejlesztési módszert ismertem meg és alkalmaztam magamon, szenvedélyesen olvasok is ezekről. Az alkotómunka és a mozgás is mindig része volt az életemnek.

Mind az alkotásban, mind a mozgásban megélhetjük a szabadságot, kapcsolódhatunk belső megérzéseinkhez (saját magunkhoz), gyakorolhatjuk intuícióink követését, felfedezhetjük újra a játék örömét. Ezeknek a készségeknek a mindennapi életünkbe történő integrálása pedig jelentősen megkönnyíti a kihívást jelentő élethelyzeteken való áthaladásunkat.

A HR szakmai munkán túl – vagy azokat kiegészítve – szívesen foglalkozom rajzelemzéssel, különféle önismereti- és alkotótevékenységekkel.

Írásaim megjelentek a Magyar Coachszemlében (cikk1, cikk2), az Énakadémia Magazinban és az Új Kezdet Magazinban is.